Over ons

Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een gerenommeerd familiebedrijf dat in 1973 is opgericht. We zijn actief voor zowel woningbouwverenigingen, bedrijven als particulieren. Voor deze opdrachtgevers verzorgen we complete installatiewerkzaamheden, waaronder verwarmingsinstallaties, elektrische installaties, loodgieterswerkzaamheden, dakbedekking en sanitair.

Ons vakkundig en gemotiveerd personeel werkt voornamelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom onze vestigingsplaats Epse, maar ook buitendie denkbeeldige cirkel werken we in voorkomende gevallen aan uw project.

Met de beschikking over een team van 20 mensen, de meest moderne apparatuur en materialen zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige en betaalbare producten, waarbij we uiteraard voldoen aan de kwaliteitsvoorwaarden van branche organisaties als Kiwa en Techniek Nederland.

Om ook aankomend installateurs de kneepjes van het vak bij te brengen, zijn wij trots op onze functie van leerbedrijf. Op vele terreinen kunnen we hen het vak leren, laten zien zien hoe ons bedrijf werkt en leren omgaan met onze klanten en werknemers.

De korte lijnen tussen kantoor en bouwplaats dragen bij aan een prettige werksfeer. Op die manier houden we bij de uitvoering van uw project optimaal de vinger aan de pols.

Omdat er op ons vakgebied altijd weer nieuwe ontwikkelingen zijn, volgen directie en medewerkers regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven. Denk bijvoorbeeld aan cursussen en opleidingen op het gebied van zonne-energie, service en onderhoud aan cv. toestellen en legionella preventie.

Zo haalt u met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. niet alleen kwaliteit binnen, maar ook kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.