Eefting Epse BV (Foto Isabelle Renate la Poutré)-69

Eefting in Epse.
Jouw totaalinstallateur. Lekker dichtbij

Een historische boerderij verduurzamen. Installaties bij de nieuwbouw van een school verzorgen. Maar ook duurzame installaties regelen in 15 rijwoningen. Dat vinden we mooi. Karakter geven aan woningen door een badkamer of keuken te plaatsen. Of huizen en scholen verduurzamen met de beste installaties. Klaar voor de toekomst. Wil jij als particulier graag dat we je helpen met een vraag? Of kun jij als aannemer onze hulp gebruiken bij installaties in de kleinschalige woning- en appartementenbouw? Wij staan voor je klaar. Benieuwd wat we allemaal doen?

Klimaatbeheersing

Wonen in een ruimte met een aangename temperatuur en genoeg verse luchttoevoer. En werken op een plek waar jouw productiviteit hoog ligt door het perfecte binnenklimaat. Dat wil toch iedereen? Daarom is klimaatbeheersing zo belangrijk. Heb je daar als particulier of als aannemer minder verstand van? Dan adviseren wij je toch? Bijvoorbeeld met een luchtbehandelingsplan in een kantoor, schoolgebouw of ziekenhuis. Of een mooi klimaatsysteem voor in huis. Wij brengen het beste klimaat voor jouw huis of een pand in kaart. Ventileren, verwarmen, ontvochtigen of koelen. Wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Voelt goed, toch?

Verwarming

In die koude na- en voorjaarsmaanden wil jij je huis of een kantoorpand natuurlijk goed en duurzaam verwarmen. Maar tegelijkertijd ook zoveel mogelijk besparen op het maandelijkse energieverbruik. Wat voor het ene huis de perfecte oplossing is. Is voor een ander huis verre van ideaal. Daarom maken wij voor ieder huis of pand een verwarmingsplan. Je kunt denken aan een Cv-ketel met radiatoren die daarbij horen of een Hr-ketel. Maar stijlvolle designradiatoren zijn ook het overwegen waard. Ook stappen steeds meer mensen over naar vloer- en wandverwarming. En dat zorgt ook nog eens voor een beter binnenklimaat. Genoeg keuzes, maar welke past het beste in jouw situatie als particulier of aannemer? Daar helpen wij je bij.

Eefting Epse BV (Foto Isabelle Renate la Poutré)-26

Loodgieterswerk

Dat zijn klussen die je vaak niet zelf even oplost. Zoals het aanleggen van een riolering, waterleiding of gasleiding. Fijn als je dan een partij hebt die jij als aannemer of particulier aanhaakt die het loodgieterswerk voor je doet. Dat doen we graag voor je. Sterker nog: beter sluit je direct een onderhoudscontract af. Want voor riolering, leidingen en installaties is goed onderhoud nodig. Om slijtage en andere storingen te voorkomen, komen wij om de zoveel tijd langs om al het onderhoud te regelen. Mooi makkelijk. En geen omkijken naar.

Ventilatie

Voor een goed binnenklimaat in huis of op een werkplek, is ook goede ventilatie nodig. Ventileren is het verversen van de lucht die aanwezig is. Doe je dit niet goed? Dan kan dit zorgen voor gezondheidsklachten. Dat willen we niet. Door het plaatsen van een mechanische ventilatie komt er verse lucht in een ruimte. Wij adviseren je en plaatsen de ventilatie die precies past bij jouw pand.

Eefting Epse BV (Foto Isabelle Renate la Poutré)-45

Zonnepanelen

Ze zijn tegenwoordig bij veel huizen en panden niet meer weg te denken. Alleen maar mooi, want ze zorgen voor een duurzamer milieu en dus een betere toekomst. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. En zonnecellen bestaan uit meerdere lagen silicium. Deze zonnecellen zorgen ervoor dat zonlicht omgezet wordt naar elektriciteit. En dat is wat we willen. Wil jij als particulier of aannemer meer weten over zonnepanelen of het plaatsen ervan? Wij helpen je graag. Ook vertellen we je direct wat voor rendement het oplevert met de huidige energieprijzen.

Warmtepompen

Je woning op een verantwoorde en duurzame manier verwarmen. Dat is de toekomst. Warmtepompen zie je dus steeds vaker. Het is een systeem dat op een slimme manier omgaat met warme lucht. De warmte in de bodem en de warmte in het grondwater. Een warmtepomp onttrekt dus warmte uit deze drie onderdelen. Vervolgens wordt de warmte gebruikt om één of meerdere ruimtes te verwarmen. Wil je een advies over het gebruik van een warmtepomp of wil je dat wij een of meerdere warmtepompen plaatsen? Wij staan in de startblokken.

Warmtepomp
Eefting Epse BV (Foto Isabelle Renate la Poutré)-89

Word jij onze collega?

Wie je ook bent en welke functie je binnen ons bedrijf ook invult …plezier gegarandeerd! Bij Eefting maak jij écht het verschil. Of je nu werkt met een particuliere klant of een aannemer. Of als loodgieter of elektricien. Jij krijgt volop energie van je werk! Beloofd. Voor welke functie ga jij?

Werken bij Eefting opent de deur naar onze Salland Tech Academy en dus naar persoonlijke ontwikkeling. Met verschillende opleidingen en trainingen krijgen onze medewerkers alle ruimte om hun ambities in de installatietechniek waar te maken.

Wie je ook bent en welke functie je binnen ons bedrijf ook invult …plezier gegarandeerd! Bij Eefting maak jij écht het verschil. Of je nu werkt met een particuliere klant of een aannemer. Of als loodgieter of elektricien. Jij krijgt volop energie van je werk! Beloofd. Voor welke functie ga jij?

Werken bij Eefting opent de deur naar onze Salland Tech Academy en dus naar persoonlijke ontwikkeling. Met verschillende opleidingen en trainingen krijgen onze medewerkers alle ruimte om hun ambities in de installatietechniek waar te maken.

Bekijk onze vacatures