Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Ontzorgexpert

Eefting Epse is aangesloten bij Gasned BV. Samen met hun hebben wij het initiatief Ontzorgexpert in het leven geroepen. Kort samengevat houdt dat in wij gespecialieersd zijn in het aanpassen van woningen voor mensen van 55+.

Deze doelgroep wordt geconfronteerd met teruglopende zorgvoorzieningen en en weet dat het steeds moeilijker wordt om in een verzorgingstehuis terecht te komen. Bovendien zijn 55-plussers op een leeftijd dat extra luxe en comfort in de woning extra wordt gewaardeerd. Ook met het oog op fysieke beperkingen die zich in de loop der tijd kunnen gaan voordoen.

 

Om in aanmerking te komen voor Ontzorgingsexpert hebben wij een aantal verplichte trainingen en cursussen gevolgd. Deze zijn gericht op een beter begrip van de zaken waar 55-plussers tegenaan lopen. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan productkennis. Het resultaat is dat wij technisch hooggekwalificeerde personeel hebben die u de juiste vragen stellen en altijd een passend antwoord en dito product paraat hebben.

Wilt u meer weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op of kijk op www.ontzorgexperts.nl.
 

Waarom vertrouwen op Ontzorgexperts?
 

Uw huis blijft een thuis

Hoe ouder u wordt, hoe meer behoefte aan comfort. Zeker zodra er fysieke beperkingen optreden. Ontzorgexperts kunnen uw huis volledig aanpassen op uw woonwensen.

Altijd gedegen advies

Ontzorgexperts hebben zich gespecialiseerd in de woonwensen van moderne 55-plussers. Zij luisteren dus niet alleen goed, maar kunnen ook uitstekende adviezen geven.

Gegarandeerde kwaliteit

Uw woning aanpassen is een investering in levenskwaliteit. Ontzorgexperts nemen dit uiterst serieus, en werken dus uitsluitend met A-merk producten die levenslang mee gaan.

 

 

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

Vrij veld opstelling PV panelen - Eefting Epse

Vrij veld opstelling PV panelen

Vrij veld PV/zonnepaneel systeem weggewerkt in het... Lees meer

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen - Eefting Epse

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen

Duurzame warmtepomp installaties in 2 stuks... Lees meer

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd - Eefting Epse

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd

Pv panelen full black met micromvormer gemonteerd op... Lees meer

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer