Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Als vooruitstrevend installatiebedrijf helpen wij bij Eefting Epse B.V. graag mee aan een betere toekomst en een duurzamer milieu. Eén van de manieren waarop we dit doen is door het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten naar energie. Op deze pagina vertellen we u graag iets meer over de werking en de installatie van zonnepanelen, en wat voor voordelen dit voor u kan opleveren. 

Werking zonnepanelen

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen, die op hun beurt uit meerdere lagen silicium bestaan. Deze zonnecellen maken het mogelijk om zonlicht om te zetten naar elektriciteit. De zonnepanelen worden op het dak van uw woning geplaatst. Echter, om het gehele systeem werkend te krijgen zijn tevens een omvormer en elektriciteitskabels nodig. 

Installatie zonnepanelen

De plaatsing van de zonnepanelen staat direct in lijn met het rendement dat u weet te behalen met de zonnepanelen. In Nederland presteren de zonnepanelen het beste in het westen van Nederland. Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand richting het zuiden is gesitueerd en het mogelijk is om de zonnepanelen onder een hellingshoek van 30 graden te plaatsen, profiteert u van het hoogste rendement.

Prestaties zonnepanelen

In Nederland is het zo dat zonnepanelen nooit op 100% van het wattage kunnen presteren. In berekeningen wordt daarom uitgegaan van een opbrengst van 80% uitgedrukt in wattage. Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Watt-piek. Eén Watt piek levert in Nederland ongeveer 0,9 kWh op. Op jaarbasis kunt u dus 225 kWH aan stroom opwekken door het plaatsen van één zonnepaneel.

Rendement

Nu bent u waarschijnlijk wel benieuwd naar het rendement dat u zou kunnen behalen op de investering van zonnepanelen. Wanneer we kijken naar de steeds hoger wordende energieprijzen, in combinatie met de huidige technologische ontwikkelingen, kunnen we vaststellen dat het mogelijk is om 10% rendement te behalen. U genereert groene stroom én u behaald ook nog eens een financieel rendement.

 

Contact opnemen

Bent u positief geworden over de plaatsing van zonnepanelen, maar zit u toch nog met vragen? Neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek de voordelen van zonnepanelen zien. Daarbij kunnen we u uiteraard ook laten kennismaken met andere duurzame oplossingen. Ook voor een offerte op maat kunt u bij ons terecht.

Heeft u graag direct inzichtelijk welke besparing u kunt realiseren door de toepassing van zonnepanelen?

Doe dan hier de gratis besparingsberekening op en kom erachter hoeveel u kunt besparen.

Informatie aanvraag: zonnepanelen

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

Vrij veld opstelling PV panelen - Eefting Epse

Vrij veld opstelling PV panelen

Vrij veld PV/zonnepaneel systeem weggewerkt in het... Lees meer

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen - Eefting Epse

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen

Duurzame warmtepomp installaties in 2 stuks... Lees meer

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd - Eefting Epse

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd

Pv panelen full black met micromvormer gemonteerd op... Lees meer

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer