Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Zinkwerk

Uw zinken dakgoten hebben jaar in, jaar uit veel te verduren; kou, warmte, neerslag en wind zorgen dat slijtage vrijwel onontkoombaar is. Het is dan ook van essentieel belang om uw dakgoten geregeld te laten nakijken. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een specialist op het gebied van zinkwerk in de gemeente Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello en kan u van dienst zijn bij onderhoud en reparaties, alsmede het vervangen of plaatsen van zinkwerk.

Zinkwerk

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken dakgoten in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Lekkages repareren

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van de zinken dakgoten. Lekkages moeten altijd verholpen worden door een specialist; het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet.

Meer informatie over dak- en zinkwerk?

Indien u nog vragen heeft over onze diensten op het gebied van zinkwerk in de gemeente Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

 

 

Informatie aanvraag: zinkwerk

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

Vrij veld opstelling PV panelen - Eefting Epse

Vrij veld opstelling PV panelen

Vrij veld PV/zonnepaneel systeem weggewerkt in het... Lees meer

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen - Eefting Epse

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen

Duurzame warmtepomp installaties in 2 stuks... Lees meer

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd - Eefting Epse

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd

Pv panelen full black met micromvormer gemonteerd op... Lees meer

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer