Diensten Zinkwerk

Uw zinken dakgoten hebben jaar in, jaar uit veel te verduren; kou, warmte, neerslag en wind zorgen dat slijtage vrijwel onontkoombaar is. Het is dan ook van essentieel belang om uw dakgoten geregeld te laten nakijken. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een specialist op het gebied van zinkwerk in de gemeente Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello en kan u van dienst zijn bij onderhoud en reparaties, alsmede het vervangen of plaatsen van zinkwerk.

Zinkwerk

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken dakgoten in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Lekkages repareren

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van de zinken dakgoten. Lekkages moeten altijd verholpen worden door een specialist; het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet.

Meer informatie over dak- en zinkwerk?

Indien u nog vragen heeft over onze diensten op het gebied van zinkwerk in de gemeente Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

 

 

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958