Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Domotica/knx

Als vooruitstrevend installatiebedrijf houden we ons bij Eefting Epse B.V. in Epse graag bezig met de nieuwste technologieën, en zijn we constant op zoek naar manieren waarop deze kunnen worden toegepast in en rond woningen en bedrijven. Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over domotica en KNX.

Domotica

Domotica, dat ook wel huisautomatisering wordt genoemd, draait om het integreren van technologieën en diensten ten behoeve van een betere leef kwaliteit. De meeste toepassingen zijn voor een verbetering van het comfort of de veiligheid, of voor een efficiënter gebruik van energie. Toepassingen kunnen relatief eenvoudig zijn (denk bijvoorbeeld aan verlichting in uw gang die automatisch aan gaat wanneer er wordt aangebeld), maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u van het instellen van uw verwarming via uw smartphone, het automatisch laten vergrendelen van uw ramen na een bepaalde tijd, het doorsturen van bewakingsbeelden naar uw tablet, het activeren van een rolgordijn naar aanleiding van het tijdstip van de dag, en het automatisch opstarten van apparaten (zoals een koffiezetapparaat) op een bepaald tijdstip. Dit is nog slechts een fractie van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

KNX

KNX is een wereldwijd erkende communicatiestandaard voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Het wordt toegepast om uiteenlopende installaties, zoals verlichting, verwarming, beveiliging, ventilatie en luchtregulering, aan elkaar te koppelen en te automatiseren. Zodoende kan de besturing van dergelijke installaties op een centrale, overzichtelijke manier uitgevoerd worden. Dit staat uiteraard nauw in verband met domotica. 

Contact opnemen

Wilt u weten op wat voor manier technologie u kan helpen om uw leefcomfort te verhogen? Wilt u graag meer informatie over hoe Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. u van dienst kan zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van domotica en KNX in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello.

Informatie aanvraag: domotica/knx

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

Vrij veld opstelling PV panelen - Eefting Epse

Vrij veld opstelling PV panelen

Vrij veld PV/zonnepaneel systeem weggewerkt in het... Lees meer

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen - Eefting Epse

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen

Duurzame warmtepomp installaties in 2 stuks... Lees meer

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd - Eefting Epse

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd

Pv panelen full black met micromvormer gemonteerd op... Lees meer

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer