Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw woning plaatsvinden. We kunnen dus wel stellen dat uw radiatoren een onmisbaar onderdeel zijn binnen de verwarmingsketen. Waar veel huishoudens zich echter niet bewust van zijn, is het belang van het maken van de juiste keuze voor een bepaalde radiator. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. vertelt u hier als specialist op het gebied van verwarming in Rijssen en omgeving graag meer over.

Gewenste uitstraling

U bent ongetwijfeld bekend met de conventionele, vaak niet al te fraaie radiatoren onder de raampartijen van woningen en bedrijfspanden. Deze radiatoren zijn, mits ze op de juiste manier zijn ingeregeld, wel functioneel. Echter bieden ze vaak niet de uitstraling die men wenst. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. kan u hierbij helpen. Als radiatorspecialist in Rijssen en omgeving leveren wij een ruim assortiment aan stijlvolle radiatoren, waardoor wij voor elk interieur en elke smaak een passende radiator kunnen plaatsen. Of u nu de voorkeur geeft aan een donkere designradiator, een modern wit exemplaar dat moeiteloos opgaat  

Waterzijdig inregelen

Wanneer u door ons nieuwe radiatoren laat plaatsen, slaat u twee vliegen in één klap. Wanneer onze installateur uw nieuwe radiatoren komt plaatsen, zal hij deze direct waterzijdig voor u inregelen. Dit houdt in dat hij ervoor zorgt dat de radiatoren worden voorzien van de juiste toestroom van warm water. Dit zorgt niet alleen voor efficienter werkende radiatoren (en dus een besparing op uw energieverbruik), maar ook voor een merkbaar verhoogd comfort in huis. 

Zelf uw radiator onluchten?

Van tijd tot tijd zult u uw radiatoren moeten ontluchten. Want lucht in leidingen en radiatoren vermindert het rendement. Het zorgt vaak ook voor een vervelend getik en borrellende geluiden. In het filmpje laten we u zien hoe u dit klusje eenvoudig zelf kunt uitvoeren.

Meer informatie over radiatoren?

Heeft u behoefte aan een advies op maat? Of zoekt u een nieuwe radiator in Rijssen of omstreken? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden een passende radiator.

Informatie aanvraag: radiatoren

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal - Eefting Epse

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal

Nieuwe zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting... Lees meer

Nieuwe woning te Harfsen - Eefting Epse

Nieuwe woning te Harfsen

Nieuw woning te Harfsen voorzien van:

Vrijstaande villa in Brummen - Eefting Epse

Vrijstaande villa in Brummen

Vrijstaande villa in brummen voorzien van: