Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Koop, huur of financiering?

Het aanschaffen van verwarmingsinstallaties, koelingsystemen en ventilatiesystemen vergt een investering. U ontkomt er niet aan dat wanneer bijvoorbeeld uw CV-ketel kapot gaat, deze vrijwel direct vervangen moet worden. Echter kan niet iedereen het zich veroorloven om een dergelijk grote investering in één keer te voldoen. Daar zijn wij ons bij Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. in Epse maar al te goed van bewust. Om u tegemoet te komen bieden wij u daarom onderstaande financieringsvormen.

Koop

Wanneer u ervoor kiest om een installatie bij ons te kopen, dan dient u voorafgaand aan de levering van de betreffende installatie het volledige bedrag te hebben voldaan. Vaak wordt de aankoop van de installatie gecombineerd met de plaatsing. Natuurlijk krijgt u ook garantie op uw aankoop. Zodra het aankoopbedrag voldaan is bent u eigenaar van de betreffende installatie.

Huur

Er kunnen verschillende reden zijn waarom u ervoor kiest om een installatie bij ons te huren. Het is niet verplicht om deze redenen te vermelden. Wel dient u er rekening mee te houden dat er een aantal voorwaarden vastzitten aan het huren van een installatie. U huurt bijvoorbeeld altijd voor een minimale periode; in veel gevallen geldt een huurcontract van minimaal één jaar. Daar staat dan weer tegenover dat de service en het onderhoud van de installatie in het huurcontract worden opgenomen. U krijgt de beschikking over een installatie die altijd uitstekend functioneert, en u betaalt een vast, laag bedrag per maand. U hoeft dus geen grote investering te doen, maar beschikt wel over een goed werkende installatie. Het nadeel van het huren van een installatie is dat u op geen enkele wijze eigenaar van de installatie wordt.

Financiering

Wanneer u kiest voor leasen, dan wordt de investering voor een installatie inclusief service en onderhoud door Eefting Epse B.V. voldaan. Uw installatie wordt compleet afgeleverd en voor u gemonteerd. In ruil daarvoor dient u maandelijks een vooraf vastgesteld bedrag aan ons voldoen. Op basis van de looptijd berekenen we het maandelijkse bedrag dat u moet betalen. Mocht u tussentijds de overeenkomst willen beëindigen dan is het mogelijk om het openstaande bedrag af te lossen.

Meer informatie over koop, huur of financiering?

Heeft u nog vragen over één van bovenstaande financieringsvormen, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. in Epse!

Informatie aanvraag: koop, huur of financiering?

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal - Eefting Epse

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal

Nieuwe zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting... Lees meer

Nieuwe woning te Harfsen - Eefting Epse

Nieuwe woning te Harfsen

Nieuw woning te Harfsen voorzien van:

Vrijstaande villa in Brummen - Eefting Epse

Vrijstaande villa in Brummen

Vrijstaande villa in brummen voorzien van: