Verwarming Ketelvervanging

Hoe lang gaat uw huidige CV-ketel al mee? Het zal u vast niet verbazen dat de meeste mensen zich niet kunnen herinneren wanneer zij hun ketel hebben aangeschaft. Een gemiddelde CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed deze is onderhouden, ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Daarna is hij aan vervanging toe. Op deze pagina informeert Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. u graag over de

de (besparings)mogelijkheden van een nieuwe CV-ketel in Epse of omstreken, en waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel.

Geld besparen

De meeste mensen stellen de aanschaf van een nieuwe CV-ketel zo lang mogelijk uit. Dat kunnen we hen niet kwalijk nemen, want de aanschaf van een nieuwe CV-ketel is een behoorlijke investering. Maar wist u dat u juist geld kunt besparen door uw ketel tijdig te vervangen? Echt waar! De nieuwere modellen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn namelijk vele malen zuiniger dan de oudere modellen. Afhankelijk van uw huidige verbruik kunt u met de installatie van een moderne, zuinige HR-ketel ketel al snel 300 euro aan energiekosten per jaar besparen. Dat betekent dat u de investering voor uw nieuwe CV-ketel ook vrij snel weer terug heeft verdiend. Daar komt ook nog eens bij dat u, door tijdig een nieuwe CV-ketel aan te schaffen, bespaard op de reparatiekosten van uw oude ketel. Het is dus zeker aan te raden om ketelvervanging niet te lang uit te stellen.

CV-ketel aanschaffen

Wanneer u heeft besloten dat het tijd is om een nieuwe CV-ketel in Epse aan te schaffen, moet u bedenken dat het apparaat dat u koopt de komende 10 tot 15 jaar zowel uw warmwater voorziening als uw verwarming zal verzorgen. Het is dus belangrijk dat u zich van een betrouwbaar advies laat voorzien, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Er zit behoorlijk wat verschil tussen de vele verschillende merken en typen CV-ketels die er verkrijgbaar zijn. Daar komt bij dat niet elke willekeurige CV-ketel geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Het aantal personen in uw huishouden, de oppervlakte van uw woning en het type woning dat u heeft zijn ook belangrijke factoren om mee te nemen in uw keuze voor een nieuwe CV-ketel.

Onze merken

Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. levert uitsluitend de beste en meest betrouwbare Nefit en Remeha CV-ketels in Epse en omstreken. We hebben ketels in diverse prijsklassen, zodat we voor ieder huishouden en ieder budget een geschikt exemplaar kunnen bieden.

Meer informatie over ketelvervanging?

Heeft u nog vragen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe CV-ketel in Epse of omstreken, of heeft u interesse in een advies op maat? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse!

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958