Diensten Verwarming

Dankzij de technologische ontwikkelingen is het tegenwoordig mogelijk om uw woning op verschillende (duurzame) manieren te verwarmen. Echter, wat voor het ene huishouden de perfecte oplossing is, is voor het andere wellicht niet ideaal. Voor ieder huishouden kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Het belangrijkste hierbij is dat de verwarmingsinstallatie die u kiest wordt afgestemd op de functie van de betreffende ruimte; zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een specialist op het gebied van diverse verwarmingsystemen in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen of Twello en informeert u graag over de mogelijkheden.

Uw CV-installatie

De meeste huishoudens in Nederland hebben een CV-ketel met bijbehorende radiatoren. Wanneer u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige installatie, laat ons u dan informeren over de eventuele aanschaf van een nieuwe HR-ketel of stijlvolle designradiatoren. Ook kunt u overwegen uw huidige CV-installatie te laten optimaliseren, zodat deze efficienter omgaat met energie en u dus kunt besparen op uw maandelijkse energieverbruik.

Wand- of vloerverwarming

Steeds meer huishoudens stappen over op vloerverwarming in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want dergelijke installaties zijn dusdanig ver doorontwikkeld dat de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kan zijn om in overweging te nemen. Daarbij profiteert u met wand- of vloerverwarming ook van een aangenamer binnenklimaat.  

Vloerverwarming kan als bijverwarming (bijvoorbeeld alleen in de badkamer) worden toegepast, maar ook als hoofdverwarming om uw gehele woning te verwarmen.

Meer informatie over verwarming?

Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. helpt u als ervaren verwarmingsspecialist in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello graag verder met een advies op maat om zo te komen tot een oplossing die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zelf uw CV ketel bijvullen?

De verwarming staat hoog, maar de radiatoren blijven koud. Grote kans dat er te weinig water in de cv-installatie zit. In het filmpje laten we zien hoe u het water van uw cv-ketel kunt bijvullen.

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958