Diensten Sanitair

Als erkend installatiebedrijf in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello is Eefting Epse B.V. gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden gericht op het vervangen en plaatsen van sanitair. Of u nu een complete badkamerrenovatie overweegt of alleen de plaatsing van een nieuw fontijntje in uw toilet, we kunnen u bij elke klus van dienst zijn.

Sanitair repareren

Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, het dichten van een lekkende douchebak, of het repareren van een kapotte waterleiding, u kunt bij ons terecht voor alle denkbare reparatiewerkzaamheden op het gebied van sanitair in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Het maakt ons niet uit of het om een kleine of een grote klus gaat; we zijn u graag van dienst!

Sanitair renoveren

Om uw badkamer weer een frisse uitstraling te geven, hoeft u echt niet de hele boel te verbouwen. Sanitair renovaties zijn vaak aanzienlijk voordeliger dan wanneer u alles nieuw zou plaatsen plaatsen.

U moet er echter wel rekening mee houden dat de renovatie van een sanitaire ruimte een ingrijpende klus is waarbij de nodige expertise vereist is. Zelfs wanneer u een bedreven doe-het-zelver bent, moet u weten hoe u bepaalde sanitaire voorzieningen op correcte wijze aan moet sluiten – en u moet hier ook maar net de juiste gereedschappen voor hebben! Het is dan ook raadzaam om voor sanitaire renovaties de hulp van een sanitair specialist in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello in te schakelen. Voor de sanitair specialisten van Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. zijn sanitair renovaties routinewerk; u bent bij ons altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat!

Sanitair nieuw plaatsen

Mag u bij de aankoop van uw nieuwbouwwoning zelf beslissen hoe uw sanitaire ruimtes eruit komen te zien? Geweldig! Nu kunt u eindelijk de sanitaire ruimtes van uw dromen realiseren! Wij helpen u daar graag bij; we bieden een deskundig advies, en we kunnen indien gewenst natuurlijk ook de daadwerkelijke installatie van het sanitair verzorgen.

Meer informatie over sanitair?

Indien u vragen heeft over onze diensten op het gebied van sanitair in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello, neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

Kinemagic

Uw bad in 1 dag veranderen naar een douche? Dat kan met Kinemagic!

Meer sanitair
Onderliggende diensten

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958