Diensten Regelinstallaties

Nefit Easy

Maakt het u makkelijk, altijd en overal

Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy zelf is een wonder van eenvoud.

Hoe werkt de Easy?

Easy is heel eenvoudig te installeren en nog eenvoudiger te bedienen. Bovendien kennen de thermostaat en de app een aantal unieke functies en opties die onder andere zorgen voor extra comfort, extra gemak en besparing. En ze geven u een inzicht in het gasverbruik van uw cv-installatie. Bekijk de instructievideo's hieronder of lees meer over de functies en opties. 
 

Honeywell Evohome

Wanneer het op het verwarmen van uw woning aankomt, dan wilt u natuurlijk wat iedereen wil: minder energie verbruiken, meer controle, en een verhoogd comfort. Dit is gemakkelijker te realiseren dan u wellicht denkt; namelijk met Evohome.

Wat is Evohome?

Evohome is een geavanceerd maar zeer gebruiksvriendelijk systeem van Honeywell, waarmee u altijd een optimale controle heeft over uw verwarmingssysteem – altijd en overal! Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel simpel en snel de temperatuur in elke kamer van uw huis instellen. Maar u kunt de verwarming ook bedienen via de Evohome app op uw smartphone of tablet. U zou dus ook, wanneer u op een koude winterdag onderweg bent naar huis, alvast de verwarming kunnen aanzetten via uw smartphone; nooit meer thuiskomen in een koud huis dus! U kunt een verwarmingsschema opstellen dat perfect is afgestemd op uw levensstijl, en zones in uw woning creëren welke op een overzichtelijke manier beheerd kunnen worden. Of u nu beschikt over vloerverwarming, een CV-installatie of standverwarming, Evohome kan op vrijwel elk verwarmingssysteem worden aangesloten. En omdat Evohome wireless is, is er geen hak- en breekwerk vereist voor de installatie.

Besparen

Met Evohome kunt u uw woning verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Op die manier kunt u een aanzienlijke besparing op uw energiekosten realiseren. Energie besparen was nog nooit zo makkelijk! 

Meer weten?

Wilt u meer weten over Evohome, of wilt u graag meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Eefting Epse

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958