Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Nefit Enviline

lucht-water warmtepomp (monovalent)

Méér besparen met duurzame energie uit buitenlucht Met EnviLine heeft Nefit de nieuwe norm in duurzaam comfort geïntroduceerd. Nefit EnviLine is een totaaloplossing die niet alleen zorgt voor aangename warmte, maar óók voor verkoeling in de zomer. Met 80% gratis energie uit buitenlucht levert EnviLine een enorme besparing op. En dat zonder ingrijpende voorzieningen als een grondboring. Ook een aparte airco en een cv-ketel zijn niet nodig. Een gasaansluiting evenmin. EnviLine werkt op elektriciteit en is met zonnepanelen tot 100% duurzaam.

Nefit Enviline met unieke voordelen

 • Voor nieuwbouw en bestaande bouw (ook retrofit)
 • Warmte uit de lucht, geen grondbron nodig
 • Forse verbetering EPC en energielabel
 • Geen cv-ketel nodig
 • Tot 40% energiebesparing op verwarming
 • Koeling met hoog rendement
 • Royaal warm water (met Nefit boiler, accessoire)
 • Unieke plaatsingsflexibiliteit
 • Snel en eenvoudig te installeren
 • Onderhoudsarm
 • Uitzonderlijk stille buitenunit

Totaaloplossing & absolute zekerheid van Nefit

De EnviLine warmtepomp bestaat uit een binnenunit en een buitenunit en wordt gecombineerd met een Nefit boiler voor warm water (optioneel). Alle onderdelen van deze geavanceerde Nefit oplossing werken intelligent met elkaar samen om comfort en besparing te optimaliseren. En voor alle componenten heeft de installateur één aanspreekpunt: de ervaren Nefit serviceorganisatie. Een stabiele, betrouwbare partner is vooral van belang omdat de warmtepomp vele jaren zal meegaan.

Eén warmtepomp, drie functies

1. Verwarming
EnviLine werkt zo efficiënt dat de verwarming ook in de strengste winter voor 100% wordt gevoed met duurzame buitenwarmte. Zelfs bij -20°C is het buiten nog warm genoeg voor deze Nefit
warmtepomp.

2. Koeling
EnviLine warmtepomp kan zijn werking omkeren en met hoog rendement koelte naar binnen pompen. Het koelvermogen van 6,6 tot 12,5 kW zorgt zelfs voor aangename koelte bij tropische
buitentemperaturen.

3. Warm water (optie)
EnviLine kan worden gecombineerd met een 200 of 300 liter Nefit boiler voor warmtepompen. Er is dan altijd royaal warm water beschikbaar, verwarmd met gratis energie uit de buitenlucht.


Werking Nefit EnviLine split warmtepomp

 • De warmtepomp bestaat uit twee compacte units. De binnenunit wordt aangesloten op het lage temperatuur cv-systeem en eventueel een warmwaterboiler. De onopvallende en geluidsarme buitenunit is zeer flexibel plaatsbaar: aan de muur, op een plat dak of op de grond.
 • De units zijn met elkaar verbonden door een aanvoeren een retourleiding voor koudemiddel. Zelfs een afstand van 75 meter tussen de units is mogelijk.
 • De buitenunit bevat de eigenlijke warmtepomp. Die onttrekt warmte aan de omgeving en waardeert deze op naar een hogere temperatuur. De binnenunit geeft deze warmte af aan de cv en de boiler.
 • Het systeem als geheel is modulerend, wat betekent dat de werking voortdurend wordt afgestemd op de warmtevraag. De binnenunit is uitgerust met intelligente software die dit systeem aanstuurt.

Download hier de brochure

Informatie aanvraag: nefit enviline

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

Vrij veld opstelling PV panelen - Eefting Epse

Vrij veld opstelling PV panelen

Vrij veld PV/zonnepaneel systeem weggewerkt in het... Lees meer

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen - Eefting Epse

Duurzame warmtepomp installaties in 2 nieuwbouwwoningen

Duurzame warmtepomp installaties in 2 stuks... Lees meer

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd - Eefting Epse

PV panelen full black met micro-omvormer gemonteerd

Pv panelen full black met micromvormer gemonteerd op... Lees meer

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer