Diensten Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is een specialisme waar iedereen soms noodgedwongen gebruik van moet maken. Wanneer dat gebeurd, is het zaak dat het probleem zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Natuurlijk schakelt u in zo’n geval een specialist in. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is de specialist die u zoekt! Wij helpen u graag met al uw loodgieterswerk in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello.

 

Installaties aanleggen

Tot de meest voorkomende klussen behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Hierbij kan het gaan om zowel het vervangen als het plaatsen van eerdergenoemde. Deze klussen zijn routine voor de vakmannen van Installatiebedrijf Eefting Epse B.V., dus u bent altijd verzekerd van een gedegen eindresultaat.

 

Installaties onderhouden

Voor het behoud van de riolering, leidingen en installaties is regulier en preventief onderhoud vereist. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Wanneer dit onderhoud uitgevoerd wordt weet u direct de status van de riolering en leidingen en kan er zo nodig ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen.

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat doordat water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes. Doordat mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte overdragen worden.

Dit is natuurlijk iets dat u wilt voorkomen. Twijfelt u over de veiligheid van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt? Laat ons dan een legionella onderzoek uitvoeren om zeker te zijn dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat.

Meer informatie over loodgieterswerk?

Indien u meer informatie wilt met betrekking tot onze diensten op het gebied van loodgieterswerk in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. We zijn u graag van dienst!

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958