Elektra Domotica/knx

Als vooruitstrevend installatiebedrijf houden we ons bij Eefting Epse B.V. in Epse graag bezig met de nieuwste technologieën, en zijn we constant op zoek naar manieren waarop deze kunnen worden toegepast in en rond woningen en bedrijven. Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over domotica en KNX.

Domotica

Domotica, dat ook wel huisautomatisering wordt genoemd, draait om het integreren van technologieën en diensten ten behoeve van een betere leef kwaliteit. De meeste toepassingen zijn voor een verbetering van het comfort of de veiligheid, of voor een efficiënter gebruik van energie. Toepassingen kunnen relatief eenvoudig zijn (denk bijvoorbeeld aan verlichting in uw gang die automatisch aan gaat wanneer er wordt aangebeld), maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u van het instellen van uw verwarming via uw smartphone, het automatisch laten vergrendelen van uw ramen na een bepaalde tijd, het doorsturen van bewakingsbeelden naar uw tablet, het activeren van een rolgordijn naar aanleiding van het tijdstip van de dag, en het automatisch opstarten van apparaten (zoals een koffiezetapparaat) op een bepaald tijdstip. Dit is nog slechts een fractie van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

KNX

KNX is een wereldwijd erkende communicatiestandaard voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Het wordt toegepast om uiteenlopende installaties, zoals verlichting, verwarming, beveiliging, ventilatie en luchtregulering, aan elkaar te koppelen en te automatiseren. Zodoende kan de besturing van dergelijke installaties op een centrale, overzichtelijke manier uitgevoerd worden. Dit staat uiteraard nauw in verband met domotica. 

Contact opnemen

Wilt u weten op wat voor manier technologie u kan helpen om uw leefcomfort te verhogen? Wilt u graag meer informatie over hoe Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. u van dienst kan zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van domotica en KNX in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello.

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958