Elektra Data/Telecom

Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een specialist op het gebied van data en telecom. Op deze pagina vertellen we u wat meer over onze diensten.

Installaties aanleggen

Steeds meer ondernemingen zijn tegenwoordig volledig afhankelijk zijn van hun internetverbinding. Hetzelfde geldt voor zzp’ers die vanuit huis hun werkzaamheden uitvoeren. Het is dan ook zaak dat dergelijke verbindingen op de juiste manier wordt aangelegd. Een goede infrastructuur is van levensbelang voor elke onderneming, of dat nu een groot bedrijf of een eenmanszaak is. Ook telecommunicatie is niet meer weg te denken. Eefting Epse B.V. kan, als gespecialiseerd installatiebedrijf, bedrijven, zzp’ers en particulieren helpen met het aanleggen van datanetwerken, Centrale Antenne Installaties (CAI), video- en intercom installaties en telefoonnetwerken (zowel intern als extern). Wij beschikken over kennis van de meest recente innovatieve technieken, en zorgen dat u een installatie krijgt die in alle opzichten voorbereid is op de toekomst. 

Advies op maat

Naast het aanleggen van data- en telecomnetwerken kan Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. u tevens van een advies op maat voorzien. Het maakt niet uit of u een klein thuiskantoortje of een groot kantoor met honderden werknemers heeft. U vertelt ons wat uw behoeften en wensen zijn op het gebied van data en telecom, en wij stellen voor u een op maat gemaakt plan op, speciaal gericht op uw specifieke onderneming. Uiteraard houden we daarbij ook een oogje op de toekomst, mocht u te zijner tijd de behoefte hebben om uit te breiden.

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van data en telecom? Of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse. We zijn u graag van dienst!

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958