Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Elektra

Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw woning is tegenwoordig natuurlijk onmisbaar. Wanneer het op elektra aankomt, is het van essentieel belang dat u voor werkzaamheden een gespecialiseerd bedrijf inschakelt, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare installatie. Installatiebedrijf Eefting Epse is u graag van dienst!

Onze diensten

Onze werkzaamheden op het gebied van elektra lopen uiteen van het plaatsen van de gehele elektriciteitsinstallatie bij nieuwbouw of verbouw tot het onderhoud van deze installaties, alsmede het doen van kleine aanpassingen bij renovaties. Bij ons bent u verzekerd dat er geclassificeerd personeel voor u aan de slag gaat, en dat is wel zo fijn om te weten.

Advies op maat

Alle drie de fases: zwakstroom-, sterkstroom- en krachtstroominstallaties zijn door ons vakkundig personeel te installeren. Weet u niet welke elektriciteitsbehoefte uw bedrijf of woning heeft dan kunt u contact opnemen met ons. Wij ontwerpen een op maat gemaakt plan waarin de juiste installaties voorgeschreven worden. De installatie wordt conform NEN-1010 Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties uitgevoerd, zodat u zeker weet dat de veiligheid gewaarborgt blijft.

 

Meer informatie over elektra?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van elektra in Epse, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. helpt u graag verder!

Informatie aanvraag: elektra

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal - Eefting Epse

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal

Nieuwe zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting... Lees meer

Nieuwe woning te Harfsen - Eefting Epse

Nieuwe woning te Harfsen

Nieuw woning te Harfsen voorzien van:

Vrijstaande villa in Brummen - Eefting Epse

Vrijstaande villa in Brummen

Vrijstaande villa in brummen voorzien van: