Duurzame energie Zonnepanelen

Als één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello helpen wij bij Eefting Epse B.V. graag mee aan een betere toekomst en een duurzaam milieu. Eén van de manieren waarop we dit doen is door het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten naar energie. Op deze pagina vertellen we u graag iets meer over de installatie van zonnepanelen, en wat voor voordelen dit voor u kan opleveren.

Installatie zonnepanelen

De plaatsing van de zonnepanelen staat direct in lijn met het rendement dat u weet te behalen met de zonnepanelen. In Nederland presteren de zonnepanelen het beste in het westen. Met zonnepanelen in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello kunt u van een aantrekkelijk rendement profiteren. Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand richting het zuiden is gesitueerd en het mogelijk is om de zonnepanelen onder een hellingshoek van 30 graden te plaatsen, profiteert u van het hoogste rendement.

Prestaties zonnepanelen

In Nederland is het zo dat zonnepanelen nooit op 100% van het wattage kunnen presteren. In berekeningen wordt daarom uitgegaan van een opbrengst van 80% uitgedrukt in wattage. Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Watt-piek. Eén Watt piek levert in Nederland ongeveer 0,9 kWh op. Op jaarbasis kunt u dus 225 kWH aan stroom opwekken door het plaatsen van één zonnepaneel.

Uw rendement

Nu bent u waarschijnlijk wel benieuwd naar het rendement dat u zou kunnen behalen op de investering van zonnepanelen in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Wanneer we kijken naar de steeds hoger wordende energieprijzen, in combinatie met de huidige technologische ontwikkelingen, kunnen we vaststellen dat het mogelijk is om 10% rendement te behalen. U genereert groene stroom én u behaald ook nog eens een financieel rendement.

Meer informatie over zonnepanelen?

Bent u positief geworden over de plaatsing van zonnepanelen, maar zit u toch nog met vragen? Neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. Als zonnepaneel specialist van Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello laten wij u graag in een persoonlijk gesprek de voordelen van zonnepanelen zien. Daarbij kunnen we u uiteraard ook laten kennismaken met andere duurzame oplossingen, zoals warmtepompen of zonneboilers. Ook voor een offerte op maat kunt u bij ons terecht.

Heeft u graag direct inzichtelijk welke besparing u kunt realiseren door de toepassing van zonnepanelen?

Doe dan hier de gratis besparingsberekening op en kom erachter hoeveel u kunt besparen.

Meer zonnepanelen
Onderliggende diensten

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958