Duurzame energie C.V. optimalisatie

In Nederland beschikt het merendeel van de huishoudens over een CV-installatie, welke zorgt voor de warmwater voorziening. Het water dat door de CV-installatie wordt verwarmd, dient voor een groot deel om de radiatoren van het systeem gedurende de koudere maanden van het jaar op de gewenste temperatuur te brengen. Helaas is de CV-installatie bij maar liefst driekwart van de gebruikers niet goed ingeregeld. Moet u vaak lang wachten voordat uw radiatoren eindelijk opwarmen? Of worden ze slechts gedeeltelijk warm? Dan is de kans groot dat ook uw CV-installatie niet goed is ingeregeld. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is specialist op het gebied van CV optimalisatie in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Op deze pagina vertellen wij u over de mogelijkheden om dit te verbeteren.

Optimaliseren en inregelen

Dankzij de huidige technieken is het tegenwoordig mogelijk om snel inzichtelijk te krijgen waar het fout gaat binnen het systeem van CV-ketel, uw leidingen en uw radiatoren. Dit noemen we CV optimalisatie. Zie het maar als een keuring van het Centrale Verwarming! Tijdens deze ‘keuring’ kunnen punten naar voren komen die de werking van het systeem beperken. Het verhelpen van deze beperkingen, in combinatie met het opnieuw inregelen van uw radiatoren (wat wil zeggen dat iedere radiator voorzien wordt van dezelfde doorstroom en temperatuur van het warme water), zorgt ervoor dat u weer van een optimaal functionerende CV-installatie kunt genieten.

Uw voordelen

CV optimalisatie levert u een aantal zeer aantrekkelijke voordelen op. Ten eerste realiseert u een aanzienlijke besparing op uw gasverbruik. De hoogte van deze besparing is afhankelijk van het huidige functioneren van uw CV-installatie; wanneer er te veel warm water door uw radiatoren stroomt, en er dus veel gas wordt verbruikt om het water te verwarmen, kunt u door CV optimalisatie 10 tot 15% reductie behalen. Kortom, een besparing op uw maandelijkse energierekening. U heeft uw investering dus snel terugverdiend! Naast die besparing profiteert u ook van een comfortverhoging in uw woning. En u werkt, doordat u minder gas gaat verbruiken, mee aan een betere toekomst en een duurzaam milieu.

Meer informatie over CV optimalisatie?

Bent u benieuwd naar de besparingen die u kunt realiseren door uw CV-installatie te laten optimaliseren? Laat u dan adviseren door een specialist! Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een expert op het gebied van CV optimalisatie in Epse en omstreken en kan binnen enkele stappen aantonen wat voor u de (besparings)mogelijkheden zijn.

 

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958