Lochemseweg 26, 7214 RK Epse

Dak- en Zinkwerk

Uw dak heeft jaar in, jaar uit veel te verduren; kou, warmte, neerslag en wind zorgen dat slijtage vrijwel onontkoombaar is. Het is dan ook van essentieel belang om uw dak en dakgoten geregeld te laten nakijken. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een specialist op het gebied van dak- en zinkwerk in de gemeente Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello en kan u van dienst zijn bij onderhoud en reparaties, alsmede het vervangen of plaatsen van dakbedekking en bijbehorend zinkwerk.

Lekkages repareren

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak. Lekkages moeten altijd verholpen worden door een specialist; het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet.

Onderhoud uitvoeren

Het uit laten voeren van onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Wanneer u dit uit laat voeren weet u zeker dat het dak weer voldoet aan de gestelde eisen en dat een lekkage geen ontstaansmogelijkheid krijgt. U laat uw auto APK keuren, dit is bij het dak ook aan te raden. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van uw dak.

Dakbedekking

Het dak van uw woning of bedrijfspand is toe aan vervanging of een nieuwbouwproject dient voorzien te worden van dakbedekking? Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken, bijbehorend zinkwerk en pannendaken.

We kunnen u helpen met vrijwel alle dakgerelateerde klussen in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Of het nu gaat om dakbedekking, plaatsen van dakgoten, uitvoer van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, onze dakspecialisten draaien voor geen enkele klus hun hand om.

Zinkwerk

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Meer informatie over dak- en zinkwerk?

Indien u nog vragen heeft over onze diensten op het gebied van dak- en zinkwerk in de gemeente Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

 

 

Informatie aanvraag: dak- en zinkwerk

Verzekerd van warmte

Sluit nu voordelig uw onderhoudscontract af en zit nooit meer in de kou. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze recente projecten

 - Eefting Epse

Nieuwbouwwoning waar Eefting Epse het complete... Lees meer

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal - Eefting Epse

Zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting Ijsseldal

Nieuwe zonnepanelen geinstalleerd bij woonstichting... Lees meer

Nieuwe woning te Harfsen - Eefting Epse

Nieuwe woning te Harfsen

Nieuw woning te Harfsen voorzien van:

Vrijstaande villa in Brummen - Eefting Epse

Vrijstaande villa in Brummen

Vrijstaande villa in brummen voorzien van: