Diensten Beveiliging

Hoe goed is uw woning of bedrijfspand beveiligd? Heeft u de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen op het gebied van inbraak- en brandpreventie, of is er nog ruimte voor verbetering? Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. helpt u graag een handje op het gebied van inbraak- en brandpreventie in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello.

Inbraakpreventie

De toenemende criminaliteit heeft de afgelopen jaren voor vele gedupeerden gezorgd. Zowel particulieren als zelfstandig ondernemers en bedrijven in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello zijn dagelijks het slachtoffer van inbraken en vernielingen. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand te beveiligen tegen dergelijke calamiteiten. Denkt u bijvoorbeeld aan alarmsystemen, bewegingssensoren, camerabewaking en elektronische raam- en/of deurvergrendeling. Voorkomen is altijd beter!

Brandpreventie

Er is nog altijd een aanzienlijke hoeveelheid woningen en bedrijfspanden in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello waar de brandveiligheid te wensen overlaat. We raden dan ook iedereen aan om zijn of haar woning of bedrijfspand aan een kritische blik te onderwerpen en te bekijken wat er beter zou kunnen op het gebied van brandpreventie. In de meeste gevallen worden er door uw verzekeringsmaatschappij specifieke eisen gesteld aan de brandpreventie die aanwezig moet zijn. Wanneer u, bewust of onbewust, niet aan deze eisen voldoet, dan loopt u het risico dat in het geval van een brand niet alle schade gedekt wordt. Neem daarom het zekere voor het onzekere en schakel altijd een specialist in. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. kan u tot in detail vertellen of u aan de eisen van uw verzekeraar voldoet, en u indien nodig van een deskundig advies voorzien.

Meer informatie over beveiliging?

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van inbraak- en brandpreventie in Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Bathmen en Twello, of heeft u behoefte aan een deskundig advies? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V.!

Eefting Epse

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Lochemseweg 26
7214 RK Epse

Bel ons
0575 - 492 958