Duurzame installaties

Kamphuis kleurbeheer, Zutphen

Nieuwbouw/verbouw winkelruimte en kantoren.
Volledige installatie, waaronder Daikin luchtwarmtepompsysteem. Het volledige pand is voorzien van vloerverwarming met op het entresol een klimaatvloerverwarmingssyteem.

Nieuwbouwwoning, Gorssel

Totale installatiewerk. Deze woning is voorzien van een water/waterwarmtepomp. Compleet met warmwatervoorziening en buffervaten.

Medisch Maatschappelijk Centrum Den Oldenhof, Gorssel

Bivalent warmtepompsysteem, klimaatbeheersing, luchtbehandeling, loodgieterswerk, elektra/verlichting, brandmeldsysteem, intercomsysteem, toegangscontrolesysteem, EPDM-dakbedekking.

Nieuwbouwwoning Elfuursweg, Gorssel

Totale instellatiewerk. Deze woning is voorzien van een water/waterwarmtepomp. Compleet met warmwatervoorziening en buffervaten en een horizontale verdeler t.b.v. bronvoorziening.

Woning, Wolferinksweg, Gorssel

Woonboerderij, compleet gerenoveerd. Al het installatiewerk uitgevoerd incl. een Stiebel Eltron warmtepomp voor zowel verwarmen als koelen, aangesloten op een horizontale bron. De gehele woning is voorzien van zowel vloerverwarming als wandverwarming.

Woning Schoolstraat, Eefde

Bestaande woning voorzien van een zonneboilersysteem t.b.v. warmwatervoorziening en
15 stuks PV-panelen t.b.v. opwekken elektriciteit

Woning Rustoordlaan, Eefde

Nieuw woonhuis waarbij we op de bestaande garage 15 stuks PV-panelen t.b.v. opwekken elektriciteit hebben aangebracht in een plat dak opstelling. Verder is de woning geheel voorzien van een lage-temperatuur-systeem (vloerverwarming)

6 woningen Schipbeeksweg, Bathmen

6 Woningen voorzien van Daikin luchtwarmtepompen, elk met een eigen buitendeel, in de technische ruimte is de hydrobox met de warmwatervoorziening opgesteld.
Begane grond voorzien van vloerverwarming, de slaapkamers voorzien van een Daikin LTV convector. (In deze woningen zit geen gasaansluiting).
Incl. het totale pakket installatie- en dakwerk

Woonhuis Oude Larenseweg, Harfsen

Nieuwbouw woonhuis, voorzien van het totale installatiewerk incl. dak- en zinkwerk.
T.b.v. verwarming en warmwatervoorziening van een Nibe warmtepomp incl. koelmodule en boilervat,
T.b.v. de bron is hiervoor 3 stuks verticale bronnen gekozen tot een diepte van 80 meter.
Het woonhuis is compleet voorzien van vloerverwarming