Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw woning plaatsvinden. We kunnen dus wel stellen dat uw radiatoren een onmisbaar onderdeel zijn binnen de verwarmingsketen. Waar veel huishoudens zich echter niet bewust van zijn, is het belang van het maken van de juiste keuze voor een bepaalde radiator. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. vertelt u hier als specialist op het gebied van verwarming in Rijssen en omgeving graag meer over.

 

Gewenste uitstraling

U bent ongetwijfeld bekend met de conventionele, vaak niet al te fraaie radiatoren onder de raampartijen van woningen en bedrijfspanden. Deze radiatoren zijn, mits ze op de juiste manier zijn ingeregeld, wel functioneel. Echter bieden ze vaak niet de uitstraling die men wenst. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. kan u hierbij helpen. Als radiatorspecialist in Rijssen en omgeving leveren wij een ruim assortiment aan stijlvolle radiatoren, waardoor wij voor elk interieur en elke smaak een passende radiator kunnen plaatsen. Of u nu de voorkeur geeft aan een donkere designradiator, een modern wit exemplaar dat moeiteloos opgaat  

Waterzijdig inregelen

Wanneer u door ons nieuwe radiatoren laat plaatsen, slaat u twee vliegen in één klap. Wanneer onze installateur uw nieuwe radiatoren komt plaatsen, zal hij deze direct waterzijdig voor u inregelen. Dit houdt in dat hij ervoor zorgt dat de radiatoren worden voorzien van de juiste toestroom van warm water. Dit zorgt niet alleen voor efficienter werkende radiatoren (en dus een besparing op uw energieverbruik), maar ook voor een merkbaar verhoogd comfort in huis. 

 

Meer informatie over radiatoren?

Heeft u behoefte aan een advies op maat? Of zoekt u een nieuwe radiator in Rijssen of omstreken? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden een passende radiator.

Meer informatie? Klik hier voor het contact formulier