Service & onderhoud

Voor het behoud van uw installaties en de veiligheid ervan is het raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is hét adres voor al uw service- en onderhoudswerkzaamheden in de regio Apeldoorn. Op deze pagina vertellen we u wat meer over het belang van regelmatig onderhoud en de voordelen van een onderhoudsabonnement voor bijvoorbeeld uw CV-ketel.

 

Waarom onderhoud?

Tijdens het onderhoud wordt er door één van onze specialisten in Apeldoorn of omstreken gekeken naar storingen en kleine defecten. Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer zeker van een installatie die goed functioneert. Een goed functionerende installatie levert u een besparing op in vergelijk tot een installatie met kleine defecten. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden.

 

Onderhoudsabonnement

Wij adviseren onze klanten altijd om een onderhoudsabonnement af te sluiten, en wel om meerdere redenen. U heeft op die manier namelijk altijd een specialist achter de hand die direct kleine storingen en defecten voor u kan verhelpen. Dit zorgt er weer voor dat de installaties optimaal blijven werken, en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Wanneer u bij ons een nieuwe installatie aanschaft, bieden wij u als verwarmingsspecialist van Apeldoorn en omstreken de mogelijkheid om zeer voordelig een onderhoudsabonnement af te sluiten. Hiervoor betaalt u een vast, laag bedrag per maand. Hiermee bent u bent altijd voordeliger uit dan wanneer u achteraf een installateur met spoed op moet bellen om iets te laten repareren. Profiteer van deze voordelen en sluit daarom altijd een onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel af.

Meer informatie over service en onderhoud?

Voor meer informatie over het afsluiten van een onderhoudsabonnement in de regio Apeldoorn kunt u het contactformulier invullen. Voor het melden van een storing kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen; op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.  

Storing melden

Voor het melden van een storing of defecten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Eefting Epse
Lochemseweg 26 
7214 RK Epse 

T: 0575 49 29 58 
E: info@eefting-epse.nl

Meer informatie? Klik hier voor het contact formulier